NEA

Ανανέωση για την Mercedes-Benz C-Class

Το δημοφιλέστερο μοντέλο της μάρκας θα περάσει από ένα facelift για να παρουσιαστεί επίσημα στο σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο και τις πωλήσεις να ξεκινούν από το καλοκαίρι…

Πολύ δουλειά έχει το 2018 για την Mercedes αφού πέρα από την ολοκαίνουργια A-Class υπάρχει και η σταθερή αξία της C-Class που θα ανανεωθεί ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική απέναντι στο Audi A4, αλλά και τα νέα BMW 3 και Volvo S60 που θα κυκλοφορήσουν προς τα τέλη του χρόνου. Στην Γενεύη θα παρουσιαστούν οι saloon και estate εκδόσεις, ενώ τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη οι coupe και cabrio.

Στην εξωτερική εμφάνιση της C-Class θα αλλάξουν ορισμένα σημεία (όπως οι προβολείς, τα πίσω LED, μικρής έκτασης αλλαγές στην μάσκα κ.α.), ενώ στην καμπίνα τα νέα στοιχεία αναμένεται να είναι μεγαλύτερης έκτασης με τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment, νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων, νέα οθόνη 10,25 ιντσών, νέο χειριστήριο ελέγχου touchpad, περισσότερο συστήματα υποβοήθησης και ανέπαφο έλεγχο.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τους νέους δίλιτρους M264 βενζίνης και τους OM654 πετρελαιοκινητήρες. Ο V6 θα αντισταθεί από τον εξακύλινδρο σε σειρά, ενώ μία νέα mild hybrid έκδοση (η C200 EQ Boost) θα συνδυάζεται με δίκτυο 48V και δυνατότητα coasting όταν η ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει τα 50 χλμ. Ανάλογα έκδοση θα είναι και η ντίζελ C400d EQ Power, ενώ χαμηλότερα θα τοποθετούνται οι C200d, C220d και C300d με 150, 194 και 230 ίππους.

Η top έκδοση θα είναι η Mercedes-AMG με τον τετράλιτρο V8, ενώ εκτός από τις χειροκίνητες εκδόσεις με τις 6 σχέσεις θα υπάρχουν αυτόματα 9άρια κιβώτια με μετατροπέα ροπής που θα αντικαταστήσουν τα διπλόδισκα 7άρια. Οι μικρότερες εκδόσεις θα συνεχίσουν ως έχουν με ελαφρώς χαμηλότερες τυποποιημένες καταναλώσεις και χαμηλότερους ρύπους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!