NEA

Πρεμιέρα τον Μάρτιο για το VW T-Cross [vid]

Στην SUV γκάμα της η γερμανική εταιρία θα προσθέσει ένα ακόμη μοντέλο, το T-Cross που θα βασίζεται στην πλατφόρμα και τα μηχανικά μέρη του νέου Polo…

Όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο η VW επιβεβαίωσε και επίσημα τα πλάνα της για το 2018 και πως σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα νέα Touareg, Jetta, καθώς και ένα μοντέλο της σειράς iD. Αυτό που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ελληνικό ενδιαφέρον είναι το T-Cross που θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Polo (δηλ. στην ίδια με του Seat Arona και του επερχόμενου Skoda Polar) και θα τοποθετείται κάτω από το T-Roc.

Σχεδιαστικά το T-Cross θα βασιστεί στο στιλ του πρωτότυπου T-Cross Breeze (αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες) που είχε παρουσιαστεί πέρυσι στην ελβετική έκθεση. Στο εσωτερικό η εικόνα και η σχεδίαση του ταμπλό αναμένεται να παραπέμπει σε εκείνη του Polo και του T-Roc, ενώ το μεγαλύτερο μήκος (περίπου στα 4,13 μέτρα) από το Polo θα διασφαλίζει ένα ελαφρώς μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ.

Η βασική έκδοση θα έχει κάτω από το καπό της τον 3-κύλινδρο 1.0 TSI (με 90 και 115 ίππους), ψηλότερα θα τοποθετείται η 1.5 TSI (με 150 ίππους), ενώ η top έκδοση θα εφοδιάζεται με τον δίλιτρο TSI του Polo GTI (με τα 200 άλογα). Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει τετρακίνητη έκδοση, θα υπάρχει diesel στα 1.600 κ.εκ., ενώ αργότερα ίσως να προστεθεί και μία plug-in υβριδική έκδοση. Το νέο T-Cross θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο στην Γενεύη και το αναμένουμε στην χώρα μας από το καλοκαίρι και μετά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!