NEASMS

Νέο ρεκόρ πωλήσεων για την Tesla

Μπορεί να υπάρχουν διάχυτες οι φήμες αλλά και οι γκρίνιες των αγοραστών για τα αυτοκίνητά της, όμως η Tesla συνεχίζει την εκρηκτική της πορεία, σημειώνοντας μία ακόμα χρονιά ρεκόρ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα για το 2017, η εταιρία σημείωσε άνοδο της τάξης του 33% καταφέρνοντας να βγάλει στην παραγωγή 101312 μονάδες (δεν μιλάμε για πωλήσεις γιατί κάποια από αυτά, βρίσκονται στις αποθήκες της εταιρίας προς παράδοση μέσα στο 2018).

Πάντως το περιβάλλον δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, καθώς η εταιρία είχε μεγάλες δυσκολίες με το Model 3 το οποίο έχει μείνει αρκετά πίσω στην παραγωγή του. Χαρακτηριστικό είναι ότι το τέταρτο τρίμηνο παράχθηκαν μόλις 1.550 Model 3 την στιγμή που τα αντίστοιχα νούμερα για το Model S ήταν στα 15.200 αυτοκίνητα και του Model X στα 13.210 αυτοκίνητα.

Η εταιρία από την πλευρά της υποστηρίζει ότι έχει λύσει τα θέματα με την προμήθεια των μπαταριών για το Model 3 και από τους πρώτους μήνες του 2018 θα αυξήσει κάθετα την παραγωγή του. Όμως αυτό δεν φαίνεται να καθησυχάζει ούτε τους αγοραστές ούτε τους αναλυτές της αγοράς που βλέπουν ότι η εταιρία του Elon Musk έχει πολλά προβλήματα να λύσει πριν γίνει ένας μεγάλος “παίχτης” της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!