NEA

Θα αγοράζατε ποτέ ένα Citroen E-Mehari;

Το ηλεκτρικό μοντελάκι βελτιώθηκε στα σημεία και απέκτησε και hard top έκδοση με οροφή και τιμή πώλησης από 20.700 ευρώ (στην Γαλλία).

Το E-Mehari είναι μία από τις πιο ειδικές περιπτώσεις αυτοκινήτου που έχουμε δει τελευταία. Αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα δεν πάνε άσχημα για αυτό μιας και η Citroen ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη εκδοχή του με ποιοτικότερα υλικά στο εσωτερικό, νέα καθίσματα, περισσότερες πρακτικές λύσεις και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Σχετικά με το σύστημα πρόωσης υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας 68 ίππων που τροφοδοτείται με ενέργεια από μπαταρίες λιθίου πολυμερών για μέγιστη αυτονομία στα περίπου 200 χλμ. (αρκεί η ταχύτητα να μην ξεπερνά τα 110 χλμ./ώρα). Οι μπαταρίες χρειάζονται περίπου 10,5 ώρες για να φορτίσουν στο 100% με ταχυφορτιστή 16A ή 16 ώρες σε σπιτικό ρεύμα 10Α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!