ΔΙΑΦΟΡΑ

Μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων μόνο για γυναίκες

Αυτή είναι η πρώτη που εγκαινιάστηκε στην Σαουδική Αραβία αφού από φέτος οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να βγάζουν άδεια οδήγησης…

Από τον ερχόμενο Ιούνιο ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα για τις γυναίκες οδηγούς στην Σαουδική Αραβία που θα έχουν το δικαίωμα να κινούνται στους δρόμους καθήμενες πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Προς το παρόν έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την πρώτη αντιπροσωπεία που άνοιξε αποκλειστικά για αυτές και να κάνουν σχέδια για το νέο τους αυτοκίνητα και τους προορισμούς τους.

Πάντως ενέχονται διάφορα προβλήματα και ζητήματα σε μία θεοκρατική χώρα με οπισθοδρομικές πεποιθήσεις πάνω σε πολλά πράγματα. Ήδη αρκετοί μιλούν για ρατσιστική στάση των ανδρών οδηγών που περιμένουν την πρώτη στραβή από γυναίκες οδηγούς για να κινηθούν νομικά και να επαναφέρουν τον παλιό νόμο που άλλαξε ο βασιλιάς Salman, όπως αναφέρει το Automotive News σε δημοσίευμα του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!