NEASMS

To νέο Hyundai Veloster έχει μέχρι 275 άλογα!

Το νέο τρίθυρο Veloster έχει και έκδοση N με έναν υπερτροφοδοτούμενο δίλιτρο κινητήρα και 0-100 σε 6,1 δευτερόλεπτα…

Το ιδιαίτερα σχεδιαστικά και πρακτικά Veloster (με δύο πόρτες από την πλευρά του συνοδηγού και μία από του οδηγού) παρουσιάστηκε στη νέα του γενιά στο Ντιτρόιτ. Βασίζεται στο σασί του i30 και η βασική του δίλιτρη έκδοση αποδίδει 150 ίππους, όταν η turbo στα 1.600 κ.εκ. έχει 201 άλογα (εδώ το αυτόματο είναι διπλόδισκο 7άρι). Την προσοχή τραβά η top έκδοση N με τον turbo δίλιτρο των 275 ίππων.

Σε κάθε περίπτωση η ισχύς μεταφέρεται στους μπροστινούς τροχούς με την N έκδοση να έχει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και σπορ στήσιμο με πιο σφιχτή ανάρτηση, ενισχυμένα φρένα κ.α. Εδώ να πούμε πως το Veloster θα παράγεται στο εργοστάσιο της Ulsan στην Κορέα από το ερχόμενο φθινόπωρο. To Veloster N θα διατεθεί μόνο στην αγορά των ΗΠΑ αφού στην Ευρώπη υπάρχει το i30N.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!