ΔΙΑΦΟΡΑ

Θα δίνατε 300 χιλιάρικα ένα σούπερ τροχόσπιτο;

Η εταιρία Jayco Embark Luxury κατασκευάζει ίσως τα πιο πολυτελή αυτοκινούμενα στον κόσμο. Και το νέο της μοντέλο που παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ, πραγματικά δεν έχει αντίστοιχο στην αγορά.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, πρόκειται για ένα πανάκριβο σπίτι πάνω σε τροχούς. Η πολυτέλεια και τα πανάκριβα υλικά καλύπτουν κάθε σημείο του εσωτερικού, ενώ υπάρχουν δεκάδες έξτρα που θα έκαναν το σπίτι σας να μοιάζει με ταπεινή καλύβα μπροστά στην χλιδή του αυτοκινούμενου. Η λίστα των εξτρά είναι πραγματικά ατελείωτη, καθώς όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, μπορεί να εφοδιαστεί ακόμα και με… τζάκι ή ειδικά καθίσματα για το home cinema!

Το home cinema διαθέτει μία 50άρα LED HDTV και με soundbar για τέλειο ήχο, ενώ στο υπνοδωμάτιο υπάρχει μία ακόμα τηλεόραση, 32 ιντσών. Η κουζίνα έχει όλες τις προδιαγραφές για να μαγειρέψει κανείς και τις πιο ακραίες gourmet γεύσεις, ενώ υπάρχει μεγάλο ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων, νεροχύτης (και όλα βέβαια από τις πιο ακριβές μάρκες με ειδικά σχέδια για το συγκεκριμένο όχημα).

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το μπάνιο, με όλα τα κομφόρ ενώ παράγεται και τηλεκοντρόλ με δυνατότητα ελέγχουν όλων των συσκευών, και βέβαια του πολύ ψαγμένο εσωτερικού φωτισμού. Στο εξωτερικό του αμαξώματος θα βρει κανείς μία ακόμα οθόνη 39 ιντσών ώστε να βλέπετε το ποδόσφαιρο (αμερικάνικο εν προκειμένω) όταν κάθεστε έξω από το αυτοκινούμενο, ενώ υπάρχουν και παροχές σε ρεύμα και νερών.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!