NEASMS

H Ferrari 488 GTO θα είναι ταχύτερη από την LaFerrari!

Στο σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο αναμένεται να παρουσιαστεί η GTO εκδοχή της 488 με τις φήμες να αναφέρουν πως θα είναι πιο γρήγορη ακόμη και από την κορυφαία LaFerrari!

Με κάτι παραπάνω από 700 άλογα ο αναβαθμισμένος V8 της 488 GTB θα προσφέρει ακόμη καλύτερες επιδόσεις στην σπέσιαλ GTO που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην ελβετική έκθεση. Η αύξηση της ισχύος είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου αφού στις σούπερ επιδόσεις θα συμβάλει η βελτιωμένη κατά 20% αεροδυναμική και το 10% ελαφρύτερο σασί με την χρήση ακόμη περισσότερου κάρμπον και αλουμινίου.

Από ανθρακόνημα θα είναι κατασκευασμένοι και οι τροχοί με ειδικά εξελιγμένα λάστιχα Michelin Sport Cup 2, ενώ η 488 GTO θα είναι ότι πιο κοντινό θα έχει παρουσιάσει η ιταλική φίρμα σε αυτοκίνητο πίστας. Αρκετά στοιχεία θα προέρχονται από την αγωνιστική έκδοση Challenge και μένει να δούμε αν η νέα 488 GTO θα αποτελέσει μία ή την ταχύτερη Ferrari όλων των εποχών.

 

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!