NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Startup εταιρία κατασκευάζει αμαξώματα κατά παραγγελία [vid]

Το όνομα αυτής Hackrod και ο στόχος της να αναβιώσει τις παλιές εποχές, που οι καροσερίστες έφτιαχναν οχήματα στα μέτρα των αγοραστών.

«Μία παραδοσιακή προσέγγιση στην κατασκευή αυτοκινήτων» υποστηρίζει ότι έρχεται να υπηρετήσει μία νέα startup. Πιο απλά, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να σχεδιάσει ο ίδιος το αυτοκίνητο των ονείρων του, με ειδικά σχεδιαστικά προγράμματα εικονικής πραγματικότητας και τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και 3D printing. Παράλληλα θα διαθέτει και διαφορετικά, έτοιμα σχέδια, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Προς στιγμή, ένα πρώτο δείγμα γραφής της Hackrod είναι το La Bandita, ένα εντυπωσιακό roadster με ρετρό σχεδιασμό, το οποίο βασίζεται σε πάτωμα αγωνιστικού αυτοκινήτου.

H κατασκευή αυτοκινήτων «sur mesure» αποτελεί μία πρακτική που εφαρμοζόταν σε μεγάλο βαθμό τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα. Η Hackrod, ωστόσο, υπόσχεται να το κάνει αυτό χρησιμοποιώντας τη γνώση και την τεχνολογία του 21ου αιώνα. Στην παρούσα φάση το όλο concept είναι υπό εξέλιξη, όταν όμως ολοκληρωθεί οι δυνητικοί πελάτες της φίρμας θα είναι σε θέση να δίνουν ζωή στις δικές τους ιδέες και προτάσεις, αφήνοντας τη δύσκολη δουλειά (την κατασκευή των διαφόρων μερών, την τεχνική ανάλυση κ.λπ) στην ψηφιακή πλατφόρμα της εταιρίας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό video.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!