NEASMSΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιατί δεν βγαίνει νέο Honda S2000;

Παρότι πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει σταματήσει η παραγωγή του χρόνια, ακόμα διαθέτει φανατικό κοινό. Θα δούμε όμως κάποια νέα γενιά του;

Σύμφωνα με τον Hayato Mori, υπεύθυνο σχεδιασμού παραγωγής της εταιρίας στον Καναδά, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ. Κατά δήλωσή του, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, οι καταναλωτές στρέφονται πλέον εμφανώς στα crossovers και τα SUV. Ως εκ τούτου, πολύ λίγοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν χρήματα για ένα roadster σαν το S2000, εξαιτίας της περιορισμένης πρακτικότητας που προσφέρει. Από την άλλη, το κόστος έρευνας και εξέλιξης για ένα τέτοιο όχημα είναι μεγάλο, οπότε είναι δύσκολο για μία εταιρία να το αναλάβει, χωρίς αντίκρισμα στη ζήτηση.

Συνεχίζοντας ο ίδιος αναφέρει πως όσοι εξακολουθούν να αποζητούν τις επιδόσεις και την ηδονή που προσφέρει η σπορ οδήγηση, στρέφονται σε προτάσεις που είναι ταυτόχρονα πιο πρακτικές, όπως για παράδειγμα το Civic Type-R. Γι’ αυτό ακριβώς και η Honda είναι σχεδόν απίθανο να ξανασχεδιάσει ένα νέο S2000.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!