NEA

Η νέα Porsche 911 GT3 RS θα έχει 520 άλογα!

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της ισχυρότερης ατμοσφαιρικής Porsche 991, η οποία πιθανότατα θα αποτελέσει και τον επίλογο της σειράς…

Πέρα από τις αισθητικές και αεροδυναμικές βελτιώσεις η αναβαθμισμένη 911 GT3 RS θα έχει 20 άλογα περισσότερα με την συνολική ισχύ να φτάνει τα 520. Αυτόματα η νέα RS αναδεικνύεται η ισχυρότερη ατμοσφαιρική Porsche παραγωγής με τον 6-κύλινδρο 4-λιτρο boxer να στροφάρει μέχρι τις 9.000 σ.α.λ. Όσο για την ροπή αναμένεται λίγο πάνω από τα 460 Nm της τωρινής RS, ενώ η νέα πιθανότατα θα έχει μόνο διπλόδισκο PDK (και όχι 7άρι μηχανικό).

Χάρη σε νέες εισαγωγές αέρα και τη νέα γεωμετρία της πίσω πτέρυγας θα υπάρχει βέλτιστη αεροδυναμική, ενώ νέα ρύθμιση θα έχει η ενεργητική τετραδιεύθυνση. Θα υπάρχει και προαιρετική «αγωνιάρικη» έκδοση Clubsport με ζώνες 6 σημείων, αλουμινένιο κλωβό ασφαλείας κ.α.). Μένει να δούμε αν το 0-100 θα βρίσκεται κάπου στα 3,2 δλ. με το κοντέρ να φλερτάρει με τα 312 χλμ./ώρα. Υπομονή αφού οσονούπω αναμένονται τα επίσημα στοιχεία και φωτογραφίες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!