NEA

Ξεκίνησαν τα teaser για το νέο Kia Ceed

Περίπου ένα μήνα πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια στο σαλόνι της Γενεύης, η Kia έδωσε το πρώτο teaser σκίτσο επιβεβαιώνοντας την πρεμιέρα του νέου Ceed…

Πέρυσι ήταν μία πολύ σημαντική χρονιά για την κορεατική εταιρία λανσάροντας τα νέα Picanto, Rio και Stonic. Για φέτος το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στη νέα γενιά Ceed (καταργείται η προηγούμενη ονομασία Cee’d) που θα είναι διαθέσιμη στην χώρα μας από τον Σεπτέμβριο.

Όπως φαίνεται από το σκίτσο η μάσκα συνάδει με το σχεδιαστικό μοτίβο του Stonic, ενώ οι προβολείς δημιουργούν ένα δυναμικό μπροστινό μέρος. Το νέο Ceed θα είναι διαθέσιμο με πεντάθυρο αμάξωμα και στέϊσον, ενώ οι διαστάσεις αναμένονται σχεδόν ίδιες με του τωρινού μοντέλου. Στο εσωτερικό θα υιοθετηθεί το στιλ του Stonic με βασικό στοιχείο την κεντρική οθόνη αφής.

Σχετικά με τους κινητήρες θα συνεχίσει να υπάρχει και diesel έκδοση, μία αναβαθμισμένη εκδοχή του 1.600άρη με τα 110 άλογα. Αργότερα αναμένεται και μία mild hybrid στα 48V που θα πληροί τις νέες νόρμες. Την σειρά των turbo κινητήρων βενζίνης συμπληρώνουν ο 3-κύλινδρος των 1.000 κ.εκ. με 120 ίππους, καθώς και ένας νέος στα 1.400 κ.εκ. με 140 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!