NEA

Το νέο VW Touareg θα είναι και υβριδικό

Το πρώτο επίσημο teaser που δόθηκε στην δημοσιότητα προαναγγέλλει την πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας γενιάς του μεγάλου SUV της Volkswagen, στις 23 Μαρτίου, στο Πεκίνο…

Το νέο Touareg θα βασίζεται στο μεταβλητό πλαίσιο MLB που χρησιμοποιείται ήδη στο Audi Q7 και στην Cayenne (καθώς και στα Bentley Bentayga και Lamborghini Urus) με το βάρος να αναμένεται κάτω από τους δύο τόνους. Η MLB θα επιτρέπει τη τοποθέτηση υβριδικού συστήματος όπου ένας 4-κύλινδρος δίλιτρος turbo βενζίνης με 252 ίππους θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 100 kW.

Η συνδυαστική απόδοση θα φτάνει τους 381 ίππους και η καθαρά ηλεκτρική αυτονομία τα 50 χιλιόμετρα. Εννοείται πως η γκάμα θα περιλαμβάνει τον 3-λιτρο diesel V6 με περίπου 270 ίππους όσο και τον βενζίνης με 340 άλογα, καθώς και έναν V8. Αντίθετα δεν υπάρχουν πληροφορίες αν θα υπάρξει εισαγωγική τετρακύλινδρη μη υβριδική εισαγωγική έκδοση.

Όπως φαίνεται στο teaser οι γραμμές του αμαξώματος θα είναι πιο κομψές θυμίζοντας και κάτι από Porsche Cayenne. Το μήκος θα αγγίζει τα 5,0 μέτρα, κάτι που σημαίνει πως και πάλι οι χώροι για επιβάτες και αποσκευές θα είναι μεγάλοι. Φυσικά θα υπάρχει μεγαλύτερος ψηφιακός πίνακας οργάνων και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης, καθώς και εξελιγμένη τετρακίνηση 4Motion.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!