NEA

Έτοιμη η Mercedes-AMG GT4, το αντίπαλο δέος της Panamera

Η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει στο σαλόνι της Γενεύης της αντί-Panamera και ήδη έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες teaser φωτογραφίες…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η νέα GT4 η οποία θα είναι ένα σπορ τετράθυρο μοντέλο με το στιλ του πρωτότυπου AMG GT που είδαμε πέρυσι και μπροστά μία Panamericana μάσκα. Από το πλάι θα υπάρχει ένα κουπέ στιλ με έντονη κλίση της οροφής και μικρά πίσω παράθυρα, ενώ θα υπάρχει τετραπλή πίσω εξάτμιση για να τονίζεται το αντίπαλο δέος της Panamera.

Η AMG GT4 (αν τελικά διατηρηθεί αυτή η ονομασία) θα αποστασιοποιείται από την CLS τόσο σχεδιαστικά όσο και από το πιο hardcore προφίλ της. Για αυτό το λόγο θα καταργηθεί από την γκάμα της CLS η top έκδοση CLS 63 που θα αντικατασταθεί από μία υβριδική CLS 53 (τρίλιτρο V6 κινητήρα). Αρχικά η GT4 θα κινείται από τον γνωστό V8 των 4 λίτρων, μάλλον στην έκδοση με τους 612 ίππους (ίσως και περισσότερους). Αργότερα ίσως και να δούμε μια υβριδική εκδοχή που θα έχει το 0-100 σε λιγότερο από 3 δλ. και με συνδυασμένη ισχύ πάνω από 800 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!