NEA

Αυτό είναι το νέο Ford Focus!

Ένας παπαράτσι πέτυχε σε ανυποψίαστο χρόνο και δίχως καθόλου καμουφλάζ το νέο Focus και στην διάρκεια της φωτογράφησής του κάπου στην Πορτογαλία…

Όπως μπορούμε να δούμε η φωτογραφία με το μπλε Focus αφορά σε μια έκδοση ST (ίσως και μία εξοπλισμού ST Line) κρίνοντας από την αεροτομή, τις ζάντες και τις κόκκινες δαγκάνες στα δισκόφρενα. Σχεδιαστικά η νέα γενιά φαίνεται να ευθυγραμμίζεται με το νέο Fiesta και να έχει ένα νέο πίσω μέρος με οριζόντια φωτιστικά σώματα.

Το αμάξωμα έχει μία σπορ διάθεση με έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος, ενώ μπροστά διακρίνονται τα νεύρα του καπό (οπότε μιλάμε για μία ST έκδοση), όπως και οι προβολείς με την LED διαχωριστική γραμμή. Ανάμεσα στις πρώτες πληροφορίες που τρέχουν είναι πως αργότερα μέσα στην χρονιά θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις Vignale και station wagon, καθώς και η Active με πιο περιπετειώδη crossover εμφάνιση.

Πηγή: Vezees.hu

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!