NEA

Η Renault εγκαινιάζει κατάστημα στην Ευρώπη αποκλειστικά για ηλεκτρικά οχήματα

Το κατάστημα θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο κέντρο της πόλης της Στοκχόλμης στη Σουηδία.

Κατέχοντας επί σειρά ετών την πρώτη θέση στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη, η Renault πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα που θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα ηλεκτρικά της μοντέλα.

Το κατάστημα θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο κέντρο της πόλης της Στοκχόλμης στη Σουηδία. Πέρα από την επιτυχημένη γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της Renault, οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα ηλεκτρικά οχήματα, καθώς και να βρουν απαντήσεις πάνω στο θέμα της ηλεκτροκίνησης.

«Είμαστε ευτυχείς που εγκαινιάζουμε αυτό το κατάστημα, μέσω του οποίου θα μπορέσουμε να φέρουμε ακόμα πιο κοντά τον κόσμο στην ηλεκτροκίνηση. Ως ο πρώτος κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη, αυτό το πρωτότυπο κατάστημα θα βοηθήσει ώστε το κοινό να κατανοήσει τις ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων» Gilles NORMAND, Επικεφαλής Ηλεκτρικών Οχημάτων Group Renault

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!