NEA

Πρώτες φωτογραφίες και teaser για το Volvo V60 [vid]

Στην Γενεύη θα παρουσιαστεί το νέο V60 που θα προηγηθεί του S60 με την πρεμιέρα του να μετατοπίζεται για αργότερα…

H φετινή θα είναι μία δυνατή χρονιά για την Volvo μιας και αυτή την περίοδο λανσάρει το νέο XC40 και σύντομα θα αποκαλύψει το V60. Προς το παρόν μπορείτε να δείτε δύο φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο AutoMotoSvijet και στη συνέχεια αποσύρθηκαν. Εδώ βλέπουμε την σύγχρονη άποψη που έχει και το V90 με το αμάξωμα να παραπέμπει και στο XC60, ενώ μπροστά διακρίνονται οι χαρακτηριστικοί προβολείς με LED ημέρας όπως το σφυρί του Θορ (όπως αρέσει στους Σουηδούς να λένε).

Στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχει μία διασταύρωση στοιχείων τόσο από το XC40 όσο και από το XC60 με κυρίαρχο στοιχείο την αλά tablet οθόνη στο κέντρο του ταμπλό. Διαθέσιμο θα είναι το high end ηχοσύστημα της Bower & Wilkins, μαζί με μια πλήρη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης -η Volvo άλλωστε είναι πρωτοπόρος στον τομέα αυτό- και δυνατοτήτων διασύνδεσης smartphones.

H γκάμα των κινητήρων θα είναι ανάλογη με αυτή του XC60 και θα περιλαμβάνει τετρακύλινδρα σύνολα βενζίνης (Τ5 και T6 με 250 και 310 ίππους) και πετρελαίου (D4 και D5 με 190 και 235 ίππους) της γενιάς Drive E, καθώς και το υβριδικό T8 με συνδυαστική ισχύ 408 ίππων. Στην πορεία δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η επέκταση της γκάμας προς τα κάτω με την χρησιμοποίηση του νέου τρικύλινδρου των 1.500 κυβικών και των 154 ίππων.

Η παρουσίαση του V60 είναι σημαντική γιατί ουσιαστικά «φωτογραφίζει» την έλευση του νέου S60 που θα παρουσιαστεί πιθανότατα στην προς τα τέλη 2018 στην Κίνα ή στις ΗΠΑ. Με το μπλε χρώμα μπορείτε να δείτε μερικές προσεγγίσεις όπου το νέο S60 θα έχει αναπόφευκτα αρκετά στοιχεία από το εξίσου ελκυστικό S90.

φωτογραφίες: automotosvijet.com μέσω auto-motor-und-sport.de, www.rmcardesign.com, theophiluschin.com

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!