NEA

Δύο υπέροχες Koenigsegg Regera πάνε Γενεύη

Στην ελβετική έκθεση η σουηδική εταιρία θα παρουσιάσει δύο εξατομικευμένες Regera από τις συνολικά 80 που περιλαμβάνει η παραγωγή…

Καμία εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός πως όλες οι Regera έχουν ήδη πωληθεί. Κάτι απόλυτα φυσικό για το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο που κατέχει πλέον το ρεκόρ της υψηλότερης τελικής ταχύτητας. Στην Γενεύη θα δούμε δύο Regera που έχουν ήδη πωληθεί και είναι κομμένες και βαμμένες στα γούστα του πελάτη.

Και οι δύο έχουν μία κάρμπον λωρίδα να διατρέχει το αμάξωμα με την διαφορά πως στην λευκή είναι μαύρη και στην μπλε πιο σκούρα. Υπέροχα είναι και τα εσωτερικά των δύο Regera με την λευκή να έχει καροτί διάκοσμο και η μπλε με ανάλογες αποχρώσεις. Οι τροχοί της Tresex είναι κατασκευασμένοι από ανθρακονήματα.

Τέλος να πούμε πως η Regera διαθέτει υβριδικό σύστημα πρόωσης. Ένας V8 με διπλό turbo και χωρητικότητα 5,5 λίτρα αποδίδει 670 άλογα και μαζί με έναν ηλεκτροκινητήρα η συνολική ισχύς εκτινάσσεται στα 1.500 άλογα! Αξιοσημείωτο είναι πως οι Regera που βλέπετε έχουν το προαιρετικό αεροδυναμικό πακέτο Ghost για 20% περισσότερο downforce.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!