NEA

Σε ανοιχτή θέα η Lamborghini Huracan Performante Spyder

Η roadster εκδοχή της Huracan Performante αστράφτει στην Γενεύη και προκαλεί να την κατακτήσει όποιος έχει να καταβάλει προ φόρων από 219.585€!

Η ειδοποιός και μόνη βασική διαφορά στην ανοιχτή εκδοχή της Huracan Performante δεν είναι άλλη από την μαλακή αναδιπλούμενη οροφή που λειτουργεί και εν κινήσει (μέχρι τα 50 χλμ./ώρα) και χρειάζεται 17 δευτερόλεπτα για να αναπτυχθεί (ή διπλωθεί).

Πάντως, παρά τα 125 κιλά που προσθέτει ο ηλεκτροϋδραυλικός μηχανισμός με την οροφή οι Ιταλοί έχουν κάνει αρκετή δουλειά στην περικοπή βάρους και χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων έχουν εξοικονομηθεί 35 κιλά (σε σχέση με τη στάνταρ έκδοση).

Έτσι, το απόβαρο είναι στα 1.507 κιλά με κατανομή βάρους 43/57 (μπροστά/πίσω) και όπως η κουπέ, έτσι και η ανοιχτή Huracan Performante εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό V10 των 5,2 λίτρων που αποδίδει 640 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 600 Nm στις 6.500 σ.α.λ.

Εκ των οποίων το 70% είναι ήδη διαθέσιμο από τις 1.000 σ.α.λ. με το 0-100 να ολοκληρώνεται σε 3,1 δλ., το 0-200 σε 9,3 και την τελική να αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα. Και εδώ υπάρχει στάνταρ το γνωστό ενεργητικό αεροδυναμικό πακέτο Aerodinamica Lamborghini Attiva (ALA) του οποίου η απόδοση δεν επηρεάζεται από τη μαλακή οροφή, σύμφωνα με την Lamborghini.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!