NEA

Τι παρουσίασε η Hyundai στην Γενεύη;

Η Hyundai γιορτάζει τις παγκόσμιες πρεμιέρες του ολοκαίνουριου Kona Electric, του Hyundai Santa Fe 4ης γενιάς και του πρωτότυπου Le Fil Rouge.

Η Hyundai γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουριου Kona Electric, της νέας γενιάς Hyundai Santa Fe και του concept car «Le Fil Rouge» στο 88ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του ολοκαίνουριου Hyundai NEXO, του πρώτου SUV που βασίζεται στο υδρογόνο, αποτελεί ένα ακόμα σημείο αναφοράς της παρουσίας της Hyundai. Η τεχνολογία των connected cars σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή σχεδιαστική κατεύθυνση του concept car «Le Fil Rouge» τοποθετεί το περίπτερο της Hyundai στο επίκεντρο για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και της σχεδίασης. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το Intelligent Personal Cockpit, το οποίο παρουσιάζει τη σύνδεση μεταξύ της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), του Διαδικτύου (IoT) και της ανίχνευσης του άγχους του οδηγού.

Το ολοκαίνουργιο NEXO είναι το πρώτο SUV που κινείται αποκλειστικά με υδρογόνο και αντιπροσωπεύει το φιλόδοξο και καινοτόμο πνεύμα της Hyundai στον τομέα των εναλλακτικών κινητήρων. Με το ολοκαίνουργιο Kona Electric, η Hyundai παρουσιάζει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μικρό SUV σε παγκόσμιο επίπεδο. Προσφέρει την πρακτικότητα που χρειάζονται οι πελάτες στην καθημερινότητα, καθιστώντας το κατάλληλο για το πρώτο αυτοκίνητο του νοικοκυριού. Με 204 PS, εμβέλεια έως και 482 χλμ. αλλά και τη γενναιόδωρη χωρητικότητα ενός SUV οχήματος, το Kona Electric εκφράζει τον τρόπο ζωής των σύγχρονων πελατών στα αστικά κέντρα.

Το Hyundai Santa Fe χαρακτηρίζεται από την ισχυρή του εμφάνιση και τις σπορ επιμήκεις γραμμές. Προσφέροντας το σύστημα Hyundai SmartSense με τις πιο εξελιγμένες λειτουργίες ασφάλειας και ολίσθησης, το Hyundai Santa Fe 4ης γενιάς καθιστά την προηγμένη τεχνολογία προσιτή σε όλους. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018, η Hyundai Motor ανακοίνωσε το πλάνο της να λανσάρει το Santa Fe Νέας Γενιάς σε υβριδική και plug-in υβριδική έκδοση.

Το μέλλον της κινητικότητας: το Le Fil Rouge και το IoT Cockpit

Η σχεδίαση είναι πρωταρχικός λόγος για τον οποίο οι πελάτες επιλέγουν τη Hyundai. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Hyundai εργάζεται διαρκώς για τη μελλοντική της σχεδιαστική ταυτότητα. Το πρωτότυπο αυτοκίνητο «Le Fil Rouge» αντιπροσωπεύει τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της εταιρείας με  κυρίως θέμα «Sensuous Sportiness». Με την πρεμιέρα του στη Γενεύη, η Hyundai θέτει τα θεμέλια που θα επηρεάσουν όλες τις μελλοντικές σχεδιαστικές μελέτες. Η αποστολή της σχεδιαστικής κατεύθυνσης επιτυγχάνεται με την εναρμόνιση τεσσάρων στοιχείων: αναλογίες, αρχιτεκτονική, στυλ και τεχνολογία. Με βάση αυτή την ιδέα, η Hyundai θα μειώσει τα σχεδιαστικά όρια μεταξύ σχήματος και λειτουργίας με στόχο να δημιουργηθεί μία ενιαία αισθητική σύνδεση σε όλη τη μελλοντική γκάμα.

Με σκοπό η Hyundai να εμπλουτίσει το μέλλον της τεχνολογίας των connected cars, παρουσιάζει το σύστημα Intelligent Personal Cockpit – την τελευταία εφαρμογή πολλαπλών τεχνολογιών αιχμής, όπως το IoT και η αναγνώριση φωνής (AI). Η καμπίνα του αυτοκινήτου θα προσφέρει μια ολόκληρη σειρά νέων δυνατοτήτων ελέγχου φωνής, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος Car-to-Home IoT που επεκτείνει την εμβέλεια της φωνής του οδηγού στο περιβάλλον του σπιτιού. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία του αυτοκινήτου στο σπίτι του πελάτη, είναι δυνατόν να ελέγχετε οικιακές συσκευές με φωνητικές εντολές από το αυτοκινήτου στο σπίτι. Επιπλέον, το Intelligent Personal Cockpit περιλαμβάνει το σύστημα Hyundai Wellness Care, το οποίο ανιχνεύει το επίπεδο άγχους του οδηγού με αισθητήρες στο κάθισμα και το τιμόνι. Το σύστημα αρχίζει να παίζει χαλαρή μουσική και μειώνει το φως της καμπίνας όταν αναγνωρίσει καταστάσεις άγχους.

Οι μελλοντικές λύσεις κινητικότητας της Hyundai

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018, η Hyundai Motor παρουσιάζει λύσεις κινητικότητας που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων. Με τις παγκόσμιες πρεμιέρες του ολοκαίνουριου Kona Electric, του Santa Fe Νέας Γενιάς και του concept car «Le Fil Rouge» καθώς και της παρουσίασης του ολοκαίνουριου NEXO και του cockpit IoT, η Hyundai παρέχει προτάσεις στον πελάτη μαζί με μια προοπτική για το μέλλον της κινητικότητας. Με την ανανεωμένη γκάμα των οικολογικών αυτοκινήτων, η Hyundai προσφέρει το ευρύτερο φάσμα κινητήρων στον κλάδο. Τις ημέρες που το ευρύ κοινό θα επισκεφθεί την έκθεση, η Hyundai Motor θα παρουσιάσει επίσης την οικογένεια i30 αλλά και την οικογένεια IONIQ.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!