NEA

To 2019 θα παρουσιαστεί ο υβριδικός V8 της Ferrari

Τα νέα έρχονται από την Γενεύη όπου ο Sergio Marchionne επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου πως ήδη οι μηχανικοί εξελίσσουν μία νέα υβριδική V8 διάταξη…

Οι πρώτες φήμες ήδη ξεκίνησαν υποστηρίζοντας ότι η νέα αυτή κινητήρια μονάδα θα εφοδιάζει το SUV της εταιρίας, που υπολογίζεται να εμφανιστεί μέσα στο 2020. Ο Marchionne πάντως δεν ξεκαθάρισε σε ποιο μοντέλο θα εφαρμοστεί πρώτα η υβριδική αυτή διάταξη, αλλά παραδέχθηκε ότι ήδη οι δοκιμές έχουν προχωρήσει αρκετά. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη υβριδική Ferrari (μιας και τον ρόλο αυτό είχαν οι LaFerrari και LaFerrari Aperta), αλλά εδώ μιλάμε για μοντέλα ευρύτερης παραγωγής.

Ο Marchionne επίσης ξεκαθάρισε ότι θα είναι ένα “παραδοσιακό” υβριδικό σύστημα, το οποίο σε αντίθεση με την LaFerrari δεν θα εστιάζει στις επιδόσεις αλλά στην οικονομία στο καύσιμο και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων. Κάτι που είναι προφανές ότι χρειάζεται η ιταλική εταιρία, με τους νέους κανονισμούς που θα ισχύουν από το 2020. Πάντως, αυτοί οι κανονισμοί αφορούν εταιρίες που κατασκευάζουν πάνω από 10.000 μονάδες ετησίως, κάτι που προς το παρόν δεν ακουμπά την Ferrari. Όμως με την σίγουρη προσθήκη ενός SUV αυτός ο αριθμός παραγωγικότητας σίγουρα θα ξεπεραστεί.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!