NEA

Αυτό είναι το νέο Volvo S60!

Αυτή είναι ίσως η πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε από ένα σουηδικό site και μας δείχνει σε πραγματική μορφή το πίσω μέρος του νέου S60…

Το νέο Volvo V60 παρουσιάστηκε πρόσφατα στο σαλόνι της Γενεύης και αν υποθέσουμε πως το μπροστινό μέρος θα είναι πανομοιότυπο με του S60, τότε η φωτογραφία με το πίσω μέρος συμπληρώνει την εικόνα που θα έχει η νέα γενιά του δημοφιλούς σεντάν. Το οποίο θα αντιμετωπίσει την ανανεωμένο Mercedes C-Class και την επερχόμενη νέα BMW 3.

Σχεδιαστικά το πίσω μέρος παραπέμπει στο πρότυπο του μεγαλύτερου S90 (το βλέπετε δίπλα) με την κατάληξη του πάνω μέρους της πόρτας να σβήνει σε ένα αεροδυναμικό ανάγλυφο.

Η γκάμα των κινητήρων θα προέρχεται από το V60 περιλαμβάνοντας τους γνωστούς δίλιτρους βενζίνης και πετρελαίου, στην βάση θα βρίσκεται ο τρικύλινδρος 1.500άρης βενζίνης, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και μία υβριδοποιημένη εκδοχή του. Η επίσημη παρουσίαση του νέου Volvo S60 θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!