ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Μεξικού: Μεγάλη μάχη και νικητής ο Ogier!

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επέστρεψε δυναμικά την 2η ημέρα και κατάφερε να επικρατήσει στο Μεξικό σημειώνοντας 2 νίκες στα 3 έως τώρα ράλι…

Ο Ogier κινήθηκε έξυπνα και δίχως να υποπέσει σε σημαντικά λάθη, όπως για παράδειγμα ο Meeke (βρέθηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου) που έχασε τον έλεγχο του Citroen C3 WRC και ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στο Ford Fiesta WRC. O Sordo αντιμετώπισε επίσης προβλήματα όπως με ένα κλαταρισμένο λάστιχο (παρά ταύτα τερμάτισε 2ος), όπως και ο εντυπωσιακός Sebastian Loeb που για τον ίδιο λόγο βρέθηκε εκτός διεκδίκησης της νίκης.

upd==> Ποινή για τον Sebastian Ogier και αφαίρεση 4 βαθμών!

Απογοήτευση στην Toyota όπου και ο Tanak (νωρίτερα οι Latvala και Lappi) εγκατέλειψε λόγω μηχανικού προβλήματος στον κινητήρα. Για την ιστορία ο Tanak πήρε την σούπερ ειδική και τους 5 βαθμούς. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την κατάταξη στο ράλι του Μεξικού, εδώ η βαθμολογία στο πρωτάθλημα με τον Ogier να παίρνει κεφάλι, επόμενο ράλι στην Γαλλία (5-8 Απριλίου).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!