NEA

H Aston Martin Lagonda Vision ηλεκτρίζει με την πολυτέλεια της

Η επιστροφή της Lagonda με το Vision δείχνει τις προθέσεις της Aston Martin για την σχεδίαση των επόμενων μοντέλων της όπως και την τεχνολογική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει για αυτά…

Με το πρώτο SUV να βρίσκεται προ των πυλών η Aston Martin σχεδιάζει την επόμενη μέρα μέσα από την Lagonda που θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό premium σήμα για τα ηλεκτρικά μοντέλα των Βρετανών. Η υιοθέτηση της ηλεκτρικής διάταξης, υποστηρίζουν οι σχεδιαστές της Lagonda, αφήνει αρκετά μεγάλη ευχέρεια στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν μία εντελώς νέα προσέγγιση σε ότι αφορά το σαλόνι, όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο έχει να κάνει με τις κάθετα ανοιγόμενες πόρτες για πιο εύκολη πρόσβαση. Τα εμπρός καθίσματα είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένα ώστε να μπορούν να αλλάζουν εύκολα θέση, χωρίς να έχει πλέον σημασία η θέση του τιμονιού. Μάλιστα το τιμόνι θα έχει την δυνατότητα να μετακινείται δεξιά ή αριστερά. Ακόμη και να αφαιρείται όταν η παρουσία του είναι περιττή ελέω της αυτόνομης οδήγησης!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!