NEA

Η ινδική Tata έχει και ηλεκτρικό σεντάν

Για την ώρα σε πρωτότυπο μορφή μιας και το Evision Concept παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Γενεύη και δείχνει πως ακόμη και η Tata… μπορεί να την δει ηλεκτρικά!

Η Tata Motors δεν χρειάζεται να δώσει το παρόν στην Ευρώπη μιας και πουλά έμμεσα μέσω της Jaguar Land Rover την οποία και κατέχει. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει να παρουσιάζει μοντέλα στις εκθέσεις και στην Γενεύη οι Ινδοί τράβηξαν το ενδιαφέρον με το Evision Concept που ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική λογική της μάρκας, η οποία ονομάζεται IMPACT 2.0. Δίχως να έχουν δοθεί περαιτέρω στοιχεία, οι μπαταρίες φορτίζονται τόσο με συνεχές (DC) όσο και με εναλλασσόμενο ρεύμα. 

Εις τα ενδότερα το Evision είναι και σύγχρονο και έξυπνο, αφού η βασική οθόνη στο κέντρο εμφανίζεται μόνο όταν πραγματικά χρειάζεται. Παράλληλα υπάρχει μια δεύτερη οθόνη στο πάνω μέρος του ταμπλό και εντός του οπτικού πεδίου του οδηγού, καθώς και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων. Κάτω από τα ταμπλό τίποτα απολύτως προκειμένου να τονίζεται η άνεση αλλά και πολυτέλεια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!