NEASMS

Η νέα Mercedes-AMG A45 θα έχει 400 άλογα!

Τόσα θα είναι τα άλογα του νέου δίλιτρου turbo που ετοιμάζουν οι ειδικοί της AMG και που θα συνδυάζεται με νέα τετρακίνηση που θα διαθέτει και drift mode!

Με τη νέα A-Class να λανσάρεται σε λίγο καιρό στην Ευρώπη (στην χώρα μας τον Μάιο) οι πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη αρχίσει να τρέχουν γύρω από τις κορυφαίες εκδόσεις της. Σύμφωνα αυτά που γνωρίζουμε προς το τέλος της χρονιάς θα παρουσιαστεί η A35 με νέο δίλιτρο turbo κινητήρα στα 300 άλογα και με mild hybrid υποβοήθηση στα 48V. Η A35 θα είναι το μοντέλο με το οποίο η Mercedes-AMG θα έχει την απάντηση απέναντι στα Audi S3 και VW Golf R.

Αργότερα και πιθανότατα από το νέο έτος θα ακολουθήσει και η διάδοχος της A45 η οποία μπορεί και να έχει την ονομασία A50. Όπως και να έχει η κορυφαία A-Class θα αποδίδει πάνω από 400 ίππους (408 για την ακρίβεια) θέτοντας νέα στάνταρ στα hot hatches. Παράλληλα θα συνδυάζεται με νέα τετρακίνηση που θα έχει πιο σπορ κατανομή με αποκορύφωμα το drift mode (όπως στην E 63 S) για ελεγχόμενη υπερστροφή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!