NEASMS

Νέο Toyota RAV4 με νέες υβριδικές εκδόσεις και δίχως diesel

Το νέο RAV4 θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του μήνα και στην έκθεση της Νέας Υόρκης και εδώ βλέπετε την πρώτη teaser φωτογραφία…

Οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο RAV4 θα εφοδιάζεται με το νέο δίλιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα που παρουσιάστηκε μαζί με το νέο Auris, όπως και με τα δύο νέα υβριδικά συστήματα στα 1.800 κ.εκ. (ουσιαστικά αυτό προέρχεται από το Prius) και 2.000 κ.εκ. με 122 και 180 ίππους. Παράλληλα υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον 1.200άρη turbo με τα 116 άλογα, ενώ στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της Toyota δεν προβλέπεται diesel έκδοση.

Στην πρώτη φωτογραφία για το νέο RAV4 δεν διακρίνονται και πολλά πράγματα, αλλά είναι βέβαιο πως η νέα γενιά θα βασίζεται στο νέο μεταβλητό πλαίσιο TNGA και θα είναι τελείως διαφορετική από την τωρινή. Έτσι το καινούργιο SUV της Toyota θα έχει πιο τονισμένη την off road διάστασή του, σε συνδυασμό με ένα πιο δυναμικό παρουσιαστικό. Όσο για το εσωτερικό μπορεί να ακολουθεί τα χνάρια του ήδη επιτυχημένου C-HR, παρόλο που αυτό δεν ισχύει για την εξωτερική του εμφάνιση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!