NEASMS

Tα επόμενα Dacia θα έχουν το σασί του νέου Renault Clio!

Προσεχώς η γκάμα της ρουμανικής εταιρίας θα αναβαθμιστεί τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά και δίχως να αποστασιοποιηθεί από το περίφημο value for money…

Τέλη του χρόνου θα παρουσιαστεί το ολοκαίνουργιο Renault Clio και πάνω στη νέα πλατφόρμα CMF-B θα βασιστούν οι νέα γενιές των Logan και Sandero που θα ακολουθήσουν μέσα στο 2019. Το νέο Duster και η θεαματική του εμπορικά πορεία ενθαρρύνει τους ιθύνοντες του ομίλου να ενισχύσουν την Dacia με νέα τεχνολογικά στοιχεία και όχι με ότι περίσσευε στο ράφι.

Έτσι η νέα πλατφόρμα CMF-B (η τωρινή των μικρών Dacia είναι μια εξελιγμένη εκδοχή της παλιάς που ξεκινά κοντά δύο δεκαετίες) θα έχει ως αποτέλεσμα μία νέα γενιά μοντέλων που θα έχουν ποιότητα κατασκευής άνω του μετρίου, νέο ντιζάιν και πολύ καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά.

Μάλιστα το νέο ευπροσάρμοστο δάπεδο έχει προοπτική να υποδέχεται και ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης ενισχύοντας τις φήμες για ένα φτηνό ηλεκτρικό μοντέλο προς το 2020 με τα σήματα της Dacia. Αυτό θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό για την ρουμάνικη εταιρία, ενώ στην γκάμα είναι δεδομένο πως θα προστεθούν και mild hybrid εκδόσεις που θα προέρχονται από την Renault.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!