NEA

Μικρότερη έκδοση για το VW Atlas

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης η VW θα παρουσιάσει μια νέα εκδοχή του Atlas, του 7θέσιου SUV της που πωλείται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Πρόκειται για το μικρότερο Atlas αφού θα είναι πενταθέσιο, θα έχει κουπέ στιλ με χαμηλωμένη προς τα πίσω οροφή και θα ονομάζεται Atlas Cross Sport. Εδώ βλέπετε μια φωτογραφία teaser του μικρότερου Atlas που θα τοποθετείται σαφώς κάτω από το Touareg και  θα διαθέτει τη χαρακτηριστική μάσκα με τις χρωμιωμένες γρίλιες. Το Atlas Cross Sport θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκα στο Tennessee (όπως το 7θέσιο Atlas και η αμερικάνικη έκδοση του Passat).

Η βάση είναι και εδώ το μεταβλητό πλαίσιο MQB, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα προέρχεται από την 7θέσια έκδοση. Έτσι οι βασικές εκδόσεις θα κινούνται από τον δίλιτρο turbo τετρακύλινδρο των 235 ίππων και οι κορυφαίες από τον V6 3.6 των 286 ίππων. Ακόμα και ο εξακύλινδρος στη στάνταρ εκδοχή του κινεί τους εμπρός τροχούς, καθώς η τετρακίνηση χρεώνεται επιπλέον.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!