NEASMS

Κάπως έτσι θα είναι το ταμπλό του νέου Auris!

H Toyota παρουσίασε στις ΗΠΑ την εκεί εκδοχή του Auris που φέρει την ονομασία Corolla και βασίζεται στο κλασικό hatch σχήμα…

Με κάποιες βασικές εξωτερικές διαφορές η Toyota παρουσίασε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού τη νέα γενιά Corolla που βασίζεται στο ευρωπαϊκό Auris που είδαμε στην Γενεύη. Προς το παρόν οι Ιάπωνες δεν έχουν δείξει φωτογραφίες από το εσωτερικό του, αλλά αυτό δεν θα διαφέρει και πολύ από της νέας αμερικανικής Corolla.

Αυτό που μπορούμε να δούμε είναι την μεγάλη εξέχουσα και ανεξάρτητη από το ταμπλό touch-screen διάστασης 8 ίντσες με τους αεραγωγούς και τα χειριστήρια για τον κλιματισμό μερικά εκατοστά χαμηλότερα. Το ταμπλό ακολουθεί σχεδιαστικά την dark προσέγγιση της μάρκας με τον πίνακα οργάνων να είναι τύπου backlight και με ψηφιακό trip computer.

Πάντως έχουμε πολύ καιρό ακόμη αφού σχεδόν όλο το 2018 θα ανήκει στο τωρινό Auris με το λανσάρισμα της νέας γενιάς να αναμένεται στην Ευρώπη τέλη της χρονιάς και στην Ελλάδα αρχές 2019 (σ.σ. πολλά λανσαρίσματα στην Ευρώπη επηρεάζονται και από τον κύκλο WLTP).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!