NEA

Παράδοση 143 Ασθενοφόρων οχημάτων Peugeot Boxer

Τον προηγούμενο μήνα ολοκληρώθηκε από την PEUGEOT του Ομίλου Συγγελίδη, η παράδοση των 143 Ασθενοφόρων Οχημάτων τύπου PEUGEOT BOXER, δωρεά προς το ΕΚΑΒ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Τόσο τα νέα αυτά Ασθενοφόρα Οχήματα της PEUGEOT, όσο και οι προσφερόμενες υπηρεσίες της προς τον τελικό χρήστη, χαρακτηρίστηκαν από τα στελέχη του ΕΚΑΒ ως οχήματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εναρμονισμένα/ες πλήρως με τις ανάγκες και τις τεχνικές προδιαγραφές που χρησιμοποιήθηκαν από το ΕΚΑΒ για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δωρεάς.

Στόχος της PEUGEOT του Ομίλου Συγγελίδη ήταν να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ που δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα στο κοινωνικό έργο που επιτελούν και δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός και για την εύρυθμη λειτουργία των οχημάτων αυτών, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, για όλη τη διάρκεια ζωής τους ως Ασθενοφόρα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!