NEA

Μία ακόμη ευρωπαϊκή προβολή για το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

Με τον τίτλο «Προορισμός διακοπών» Αθήνα, το γνωστό Γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου Auto Motor und Sport, στη Ρουμανική του έκδοση τεύχος Μαρτίου 2018, αφιερώνει ένα δισέλιδο σαλόνι στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου-Ίδρυμα Θεοδώρου & Γιάννας Χαραγκιώνη…

Το περιοδικό Auto Motor und Sport (στη Ρουμανική του έκδοση τεύχος Μαρτίου 2018) αναφέρει πως το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου είναι ένας σημαντικός λόγος για να επισκεφθεί κανείς την Αθήνα, που εκτός από την περίφημη κλασσική ιστορία της, προσφέρει μια από τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές συλλογές αυτοκινήτων.

Εγκατεστημένο δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το μεγαλύτερο και παλαιότερο μουσείο της χώρας, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρουσιάζει σε ένα ιδιαίτερου σχεδιασμού οικοδόμημα, σπάνια αυτοκίνητα που δεν περιμένει κανείς να δει σε μια χώρα, που δεν έχει παράδοση στη βιομηχανία αυτοκινήτου. Έτσι, το περιοδικό συνιστά ένα ταξίδι διακοπών στην Αθήνα, όχι μόνο για να δεί κανείς τις αρχαιότητες αλλά και το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου του Ιδρύματος Θεοδώρου & Γιάννας Χαραγκιώνη.

Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι παρά το γεγονός ότι το Μουσείο δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του διεθνούς τύπου, το Auto Motor und Sport είναι το δεύτερο διεθνές περιοδικό αυτοκινήτου, μετά το Classis Cars της Μεγάλης Βρετανίας που θεωρεί ότι το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου-Ίδρυμα Θεοδώρου & Γιάννας Χαραγκιώνη, αποτελεί έναν ακόμη λόγο για να επισκεφθεί κάποιος την Αθήνα.      

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!