NEASMS

Το νέο Renault Captur θα έχει και diesel κινητήρα

To δημοφιλές crossover της Renault θα παρουσιαστεί επίσημα το φθινόπωρο του 2019 στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η 2η γενιά Captur βρίσκεται ήδη στην φάση της εξέλιξης της και σύμφωνα με το γαλλικό L’Argus θα διατηρήσει περίπου τις διαστάσεις του τωρινού μοντέλου. Το όμορφο αμάξωμα που καταφέρνει και δείχνει τόσο φρέσκο σαν το Captur… να λανσαρίστηκε χτες, θα έχει μία εξελιγμένη σχεδιαστική άποψη που θα συντρέχει με εκείνη του νέου Clio (πρεμιέρα αρχές του ερχόμενου Οκτωβρίου στο Παρίσι).

Το νέο Captur θα βασιστεί στην πλατφόρμα CMF-B (η ίδια θα χρησιμοποιηθεί και για το Nissan Juke που θα λανσαριστεί το 2020), ενώ την θέση του τρικύλινδρου των 900 κ.εκ. θα πάρει ο νέος ίδιας διάταξης στα 1.000 κ.εκ. (τόσο σε turbo όσο και ατμοσφαιρικός).

Πιο πάνω θα δούμε και τον ολοκαίνουργιο τετρακύλινδρο των 1.300 κ.εκ. που έχει εξελιχθεί με την Daimler (ντεμπούτο του μοτέρ στη νέα A-Class). Και επειδή ο diesel είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, το επόμενο Captur θα έχει κάτω από το καπό του και το νέο 1.5 dCi που θα αποδίδει 85 και 115 ίππους. Το νέο Captur θα έχει και mild-hybrid έκδοση στα 48V.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!