NEA

Του χρόνου η κουπέ Alfa Romeo Giulia με +600 άλογα!

Οι φήμες εντείνονται γύρω από μία κουπέ Giulia που θα παρουσιαστεί του χρόνου επαναφέροντας τα λογότυπα GTV ή Sprint.

Παράλληλα η Alfa Romeo θα πετάξει το γάντι απέναντι στις κουπέ εκδόσεις των Audi A5, BMW 4 και Mercedes C-Coupe. Η βασική διαφορά της Giulia GTV ή Sprint θα εντοπίζεται από την μεσαία κολόνα και πίσω, από τις μακρύτερες πόρτες, την τονισμένη μάσκα και το διαφορετικό καπό και φυσικά το χαμήλωμα της οροφής στο πίσω μέρος.

Η βασική της έκδοση θα έχει κάτω από το καπό το δίλιτρο μοτέρ με 280 άλογα και αποκορύφωμα το V6 2.9 της Quadrifoglio. Μάλιστα και τα δύο μοτέρ θα μπορούσαν να έχουν προηγμένο υβριδικό σύστημα (όπως το KERS από την F1 και όχι ένα mild hybrid) με την ισχύ να φτάνει στα 340 άλογα (στο δίλιτρο). Ο V6 θα μπορούσε να αποδίδει ακόμη και 640 άλογα αναδεικνύοντας την κουπέ Giulia ως την ταχύτερη Alfa Romeo που έχει υπάρξει ποτέ!

Ωστόσο, οι Ιταλοί φαίνεται να έχουν ξεχάσει τις μικρότερες κατηγορίες, εκεί δηλαδή που υπάρχει ποσοτικά και η μεγάλη εμπορικά ζήτηση (σ.σ. οι κατασκευαστές έχουν μεγαλύτερο κέρδος στα μεγάλα αυτοκίνητα). Και αυτό διότι η νέα Giulia τιμολογιακά έχει ξεφύγει αρκετά από τα δεδομένα του παρελθόντος, ενώ από την άλλη δεν υπάρχει κάτι νέο σχετικά με την αντικατάσταση των ώριμων σαν σασί (διότι σχεδιαστικά τα αυτοκίνητα στέκονται ακόμη) Giulietta και Mito.

Alfa Romeo, flashback στα κουπέ χρόνια!

Στην πίστα του Varano με Alfa Romeo C8 Competizione

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!