ΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε τι προκαλεί οδηγός που σταματά στη μέση του δρόμου [vid]

Πρόκειται για ένα περιστατικό που έχει καταγραφεί στην Κίνα, όπου ο οδηγός ενός λευκού ΙΧ ανακαλύπτει ότι έχασε την έξοδο στον αυτοκινητόδρομο…

Και τελικά αποφασίζει να… φρενάρει στην μεσαία λωρίδα έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει τη μανούβρα και να βγει. Όμως πίσω του έρχονται δύο φορτηγά, οι δύστυχοι οδηγοί των οποίων βρίσκονται ξαφνικά μπροστά σε ένα ακίνητο εμπόδιο. Ο πρώτος κάνει τα πάντα για να τον αποφύγει χωρίς δυστυχώς να γλιτώσει την ανατροπή, ενώ ο δεύτερος “πέφτει” στα φρένα, με αποτέλεσμα να διπλώσει η νταλίκα και να αρχίσει να χύνεται το φορτίο του (μάλλον γάλα) στον δρόμο.

Το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι ο ανεκδιήγητος οδηγός του ΙΧ απλά κάνει την μανούβρα και απομακρύνεται χωρίς να δώσει σημασία στον χαμό που έχει προκαλέσει. Ευτυχώς πάντως, εξ όσων μαθαίνουμε από την περιγραφή του video δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός στους επιβαίνοντες στα φορτηγά. Πάντως, υπάρχουν στιγμές που απορείς πόσο βλάκας μπορεί να είναι οποίος δεν έχει την παραμικρή αίσθηση του τι κάνει και σε τι κινδύνους μπλέκει (και τρίτους).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!