NEA

Νέο online σύστημα ελέγχου για την Bugatti Chiron

Η γαλλική εταιρία είχε ξεκινήσει από το 2004 να προσφέρει πλήρη online σύστημα ελέγχου και διάγνωσης για την Veyron 16.4.

Η Bugatti ανακοίνωσε την εξέλιξη στο σύστημα υποστήριξης το οποίο πλέον λειτουργεί σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και για οποιαδήποτε Chiron. Ουσιαστικά το σύστημα λειτουργεί όπου υπάρχει κάλυψη του δικτύου τηλεφωνίας και ο ιδιοκτήτης μιας Chiron μπορεί να ενημερώνεται μέσω του smartphone του για την κατάσταση του αυτοκινήτου του.

Τα δεδομένα τρέχουν αμφίδρομα ανάμεσα σε ένα αλουμινένιο πομποδέκτη και επεξεργαστή δεδομένων διάστασης 140x50x100 mm που επικοινωνεί με τα κεντρικά της Bugatti στην Γαλλία. Έτσι προειδοποιείται ο ιδιοκτήτης μιας Chiron για οτιδήποτε, από μία μικρή απώλεια πίεσης ελαστικών μέχρι και μία σοβαρή βλάβη ή δυσλειτουργία.

Για την τελευταία περίπτωση υπάρχει άμεση ιπτάμενη υποστήριξη (στην Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Μέση Ανατολή) από ειδικούς της Bugatti. Βλέπετε δεν μιλάμε για ένα απλό αυτοκίνητο αλλά για ένα από τα ταχύτερα και ισχυρότερα που κυκλοφορούν στον πλανήτη και που κοστίζει από 2,5 εκατομμύρια ευρώ με επιλεκτικό κοινό όπως ο Christiano Ronaldo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!