NEA

Jato Dynamics: Πόσο καλά τα πάνε οι εταιρίες αυτοκινήτων με την εκπομπή CO2;

Ενημερωτικά στο πάνω γράφημα βλέπετε τις πωλήσεις των EV (Ευρώπη για το μήνα Φεβρουάριο) που δεν εκπέμπουν καθόλου ρύπους.
Στα παρακάτω γραφήματα μπορείτε να αντλήσετε διάφορες πληροφορίες σχετικά με τις πιο «πράσινες» εταιρίας αυτοκινήτων σε ότι αφορά την εκπομπή CO2. Η εκπομπή CO2 μετριέται σε γραμμάρια ανά χιλιόμετρο και υπολογίζεται βάσει του συνολικού όγκου πωλήσεων ανά μοντέλο.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει τις 50 καλύτερες επιδόσεις καθώς και πόσο δύσκολο είναι να πετύχουν έως το 2025 οι κατασκευαστές έναν μέσο όρο εκπομπής στα 95 γρ./χλμ.

Τι είναι ο κύκλος μετρήσεων WLTP και σε τι διαφέρει από τον NEDC; [blog]

Στο παρακάτω γράφημα απεικονίζεται η βελτίωση ή η επιδείνωση των επιδόσεων ανά κατασκευαστή συγκρίνοντας τις μετρήσεις του 2017 με εκείνες του 2016.

Κάτωθι μπορείτε να δείτε σε ένα ιστόγραμμα την συγκριτική επίδοση 2016/2017 για τις πιο ευρείας παραγωγής μάρκες. Ενδιαφέρον έχει και το αμέσως κάτωθι εικονογράφησα με πληροφορίες για διάφορα μοντέλα.

Τι είναι ο κύκλος μετρήσεων WLTP και σε τι διαφέρει από τον NEDC; [blog]

Στα κάτωθι διαγράμματα υπάρχουν πληροφορίες για τα πολυτελή premium σήματα καθώς και για τους κατασκευαστές supercar.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Και αν δεν καταφερουν να πετυχουν τον στοχο των 95 γραμμαριων τι θα πουνε τελικα?Α δεν θα ξαναβγαλετε Μεκ να πατε στον ηλεκτρισμο?Αυτοι οι ασχετοι που ζητανε τετοια νουμερα απορω αν εχουνε γνωσεις απο μηχανολογια ,μα η διαφορα φαινεται και τωρα στα καινουργια αυτοκινητα που δεν εκπεμπουν αυτες τις ενοχλητικες οσμες ειτε βενζινης ειτε πετρελαιου σε αντιθεση με τα παλια που ειναι αισθητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!