NEA

Πόσο άνετο και πολυτελές μπορεί να είναι το εσωτερικό μίας λιμουζίνας; [vid]

Στο Πεκίνο η Volvo θα παρουσιάσει την σούπερ premium εκδοχή S90 Ambience Concept από την οποία απουσιάζει το κάθισμα του συνοδηγού και ουσιαστικά είναι τριθέσια.

Στην μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου του κόσμου σχεδόν τα πάντα κινούνται με διαφορετικούς business ρυθμούς και για αυτό το λόγο η Volvo σκοπεύει να εισάγει το concept που βλέπετε στα βίντεο. Δηλαδή μία σούπερ πολυτελή έκδοση του S90 με χώρους για τους δύο VIP στην πίσω θέση και τον σοφέρ στο τιμόνι.

Όπως θα δείτε υπάρχουν όλες οι ανέσεις «αεροπορικού» τύπου με τον πίσω δεξιά επιβάτη να μπορεί να απλώσει τα πόδια του έως μπροστά ή να ακουμπήσει το φορητό του υπολογιστή. Εννοείται πως υπάρχει πλήρη συνδεσιμότητα και apps για το κινητό που ελέγχουν διάφορες ανέσεις στο αυτοκίνητο και προγράμματα (Scandinavian Forest, Northern Lights, Rain, Archipelago, Freedom, Noctural και Swan Lake) που μεταβάλλουν ανάλογα την lounge διάθεση.

Μέχρι και ηλιοροφή αλλάζει χρώμα και διαπερατότητα, ενώ το καταπληκτικό ηχοσύστημα της Bowers&Wilkins μετατρέπει την καμπίνα σε μέγαρο μουσικής. Όλα αυτά για την Κίνα όπου η Volvo (που ανήκεις την Geely) σημείωσε πέρυσι νέο ρεκόρ πωλήσεων με πάνω από 100.000 αυτοκίνητα. Υπενθυμίζεται πως η Volvo είχε παρουσιάσει τα προηγούμενα χρόνια αντίστοιχα concepts όπως τα XC90 Excellence και το S90 Excellence.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!