NEA

Ανανέωση και αναβάθμιση για το Hyundai i20

Το δημοφιλές i20 περνά από ένα ουσιαστικό facelift για να αποκτήσει πιο φρέσκια εμφάνιση και πλουσιότερο εξοπλισμό ασφαλείας και άνεσης. Διαθέσιμο από το κακαίρι.

Οπτικά οι αλλαγές εντοπίζονται στους προβολείς, τα πίσω φώτα, τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τη νέα μάσκα, τις νέας σχεδίασης ζάντες και την προαιρετική διχρωμία του αμαξώματος. Σημαντικά αναβαθμισμένο είναι το εσωτερικό με νέο σύστημα πολυμέσων που στην βασική του έκδοση έχει touch-screen διάστασης 3,8″ και στις πλουσιότερες μεγαλύτερες στις 5,0″ και 7,0″.

Δεδομένη είναι η πλήρης συνδεσιμότητα smartphones με Apple CarPlay όσο και το Android Auto, ενώ πλέον υπάρχει το πακέτο Smart Sense που περιλαμβάνει συστήματα διατήρησης και προειδοποίησης εγκατάλειψης λωρίδας κίνησης, αυτόματης πέδησης, προειδοποίησης κόπωσης οδηγού και αυτόματης λειτουργίας προβολέων.

Η γκάμα των κινητήρων ξεκινά από τους ατμοσφαιρικούς 1.2 και 1.4 με 75 και 84 ίππους, αντίστοιχα. Ο turbo τρικύλινδρος 1.0 αποδίδει 100 και 120 άλογα, ενώ στη περίπτωση της μικρότερης έκδοσης υπάρχει και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις. Στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι το σύστημα start/stop.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!