NEASMSΔΙΑΦΟΡΑ

Για ποιο λόγο ένας Βρετανός οδηγός φυλακίστηκε για 8 μήνες; [vid]

H ιστορία που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Twitter της αστυνομίας του Νorth Yorkshire της Βρετανίας είναι άκρως διασκεδαστική και ενδεικτική για το πως λειτουργούν τα πράγματα σε χώρες του Βορρά.

Αφορά έναν 67χρονο Βρετανό, ονόματι Τιμοθι Χιλ, ο οποίος έχει στην κατοχή του ένα Range Rover. Τα προβλήματά του με το νόμο ξεκίνησαν όταν τοποθέτησε μία μηχανή η οποία “τυφλώνει” τα ραντάρ της τροχαίας. Όμως δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό. Αλλά κάθε φορά που περνούσε μπροστά από ένα τέτοιο μηχάνημα, σήκωνε επιδεικτικά το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του, “χαιρετώντας” με αυτόν τον τρόπο τις αρχές, και διασκεδάζοντας με την έξυπνη ιδέα του.

Αυτό όμως που δεν γνώριζε είναι ότι η τροχαία της περιοχής είχε τον τρόπο να αναγνωρίζει την ύπαρξη αυτού του λέιζερ-παρεμβολέα, και έτσι μετά από αρκετές “φωτογραφίσεις” κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη του. Μάλιστα ο 67χρονος κάτι είχε αντιληφθεί, και πριν τον τσακώσουν στα πράσα, πέταξε αυτή την συσκευή σε ένα ποτάμι δίπλα στο σπίτι του.

Παρ’ όλα αυτά οι αρχές τον συνέλαβαν και τελικά “έφαγε” οκτώ (ναι, οκτώ!) μήνες φυλακή, ενώ του απαγορεύτηκε και η οδήγηση για ένα χρόνο. Μάλιστα ο επικεφαλής αστυνομικός είπε ότι “το να υψώνεις το μεσαίο δάχτυλο στις κάμερες είναι ο καλύτερος τρόπος για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον μας. Και είναι και ένας καλός τρόπος να πας φυλακή”.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Χαίρομαι ιδιαίτερα που κάποια “αστυνομικά” μέτρα χρησιμοποιούνται με λογική !!
    Όπως φαίνεται ΚΑΦΡΟΙ , υπάρχουν παντού, αστυνομία με λογική σκέψη….????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!