ΑΓΩΝΕΣ

Έρχεται νέο Grand Prix στην Formula 1!

Η Liberty Media έχει ως στόχο την αύξηση των GP που διεξάγονται στις ΗΠΑ με επικρατέστερη τοποθεσία το κοσμοπολίτικο Miami!

Ένα Grand Prix στο Miami θα μπορούσε να έχει την ανάλογο αίγλη του Μονακό με τις αρχές της πόλης να δηλώνουν πως μπορούν να στήσουν μία πίστα στους δρόμους για να είναι έτοιμη τον Οκτώβριο! Για αυτό τη επόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστό αν θα προχωρήσει το πολυετές συμβόλαιο ανάμεσα στην πόλη του Miami και την Liberty Media.

Για να χωρέσει το νέο GP θα πρέπει να βγει εκτός αυτό του Azerbaijan που δεν τραβά και τόσο το ενδιαφέρον. Πάντως, η Liberty Media έχει και άλλες σκέψεις για ένα Grand Prix στη Νέα Υόρκη ή στο Λας Βέγκας, αλλά υπάρχουν αντιδράσεις από οικολογικές και λοιπές οργανώσεις. Οπότε επικρατέστερο για την ώρα είναι το «Formula 1 Miami Grand Prix» ή το «Formula 1 Grand Prix of Miami», όπως ονομάζεται.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!