ΔΙΑΦΟΡΑ

Η ένδοξη ιστορία της Nissan στο Classic Motorsports Mitty [vid]

Πρόσφατα η Nissan γιόρτασε την πλούσια ιστορία της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Georgia των Η.Π.Α., όπου δεκάδες Datsun και Nissan συμμετείχαν στο φεστιβάλ του Classic Motorsports Mitty.

Στο Mitty, τα θρυλικά αυτοκίνητα Nissan και Datsun από ομάδες που έγραψαν ιστορία, βρέθηκαν στο Road Atlanta, όπου οι φίλοι της μάρκας είχαν την ευκαιρία να τα απολαύσουν. Εκεί έδωσε το παρών και ο θρύλος των αγώνων John Morton, που αγωνίστηκε με μια ρεπλίκα του 1971, την χρονιά που κέρδισε το πρωτάθλημα BRE Datsun 240Z. Τον αγώνα όλων των Nissan/ Datsun κέρδισε ο Alex McDowell με το Nissan Skyline GT-R του 1971.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!