NEA

Τι θα κάνει το VW Group με την Ducati;

To σενάριο της πώλησης της Ducati αναζωπυρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, με το νέο αφεντικό της εταιρίας Herbert Diess να δηλώνει ότι υπάρχουν τμήματα και δραστηριότητες του γκρουπ, όπως η Ducati, η Ren, η MAN Diesel, για τις οποίες θα πρέπει να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι επιβίωσής τους στο μέλλον.

Η περίπτωση της Ducati είναι λίγο ιδιαίτερη, γιατί ενάντια στην πώλησή της βρίσκονται όχι μόνο τα συνδικάτα, αλλά και οι οικογένειες Porsche και Piech, με αποτέλεσμα να ναυαγούν όλες οι μέχρι τώρα συζητήσεις. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται ότι ο Diess θέλει να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα και να αφήσει πίσω του τις περιπέτειες του dieselgate, δίνοντας παράλληλα εμπορική ώθηση στα ηλεκτρικά μοντέλα.

Μαζί με τις προαναφερθείσες εταιρίες, τον δρόμο της εξόδου έδειξε ο Diess και στις δύο εταιρίες φορτηγών, την ΜΑΝ και την Scania, για τις οποίες έχει ήδη έτοιμα πλάνα για πώληση μετοχών τους στο Χρηματιστήριο. Όπως και να έχει το νέο αφεντικό θέλει μία VW “πιο ειλικρινή, πιο ανοιχτή και πιο αληθινή” σύμφωνα με δηλώσεις του. Και αυτό όπως φαίνεται μπορεί να γίνει μόνο με επαναπροσδιορισμό πολλών πραγμάτων μέσα στην γενικότερη διάρθρωση του γκρουπ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!