ΑΓΩΝΕΣ

Renault Sport F 1 Team: High Five για τη Renault!

Formula One Testing
Η Renault Sport Formula One Team, ετοιμάζεται για το Grand Prix στην πίστα της Βαρκελώνης και όλα δείχνουν ότι το 5 θα είναι ο τυχερός αριθμός της ομάδας και του οδηγού της Carlos Sainz…

Η Renault, με την επιστροφή της σε επίπεδο πλήρους εμπλοκής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, ακολουθεί ένα πλάνο αναδιοργάνωσης ώστε να δημιουργήσει μια αποδοτική ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Ο υψηλός ανταγωνισμός και η πληθώρα των μεταβλητών στη Formula 1 απαιτούν χρόνο ώστε μία ομάδα να αγγίξει την κορυφή, παρ’ όλα  αυτά η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο ακολουθώντας με επιτυχία το στρατηγικό σχέδιο αναδιάρθρωσης. Σε κάθε περίπτωση η σταθερότητα και η δέσμευση της Renault για εμπλοκή στη Formula 1 σε βάθος χρόνου, αποτελούν τον πυλώνα πάνω στον οποίο οικοδομείται η Renault Sport Formula One Team.

Με κύριο στόχο για την αρχή της χρονιάς την καλύτερη δυνατή αξιοπιστία της μονάδας ισχύος, η Renault R.S. 18 στον 5o αγώνα της χρονιάς θα παρουσιαστεί με ορισμένες βελτιώσεις τόσο στον τομέα της αεροδυναμικής, όσο και του κινητήρα. Στόχος να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και η σταθερή συγκομιδή βαθμών.

Εκτός από το ότι πρόκειται για τον 5ος αγώνα της χρονιάς, ο αριθμός 5 δείχνει ότι θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Renault Sport Formula One Team στην Ισπανία, αφού όπως φαίνεται παρακάτω εμφανίζεται αρκετά συχνά στα σχετικά στατιστικά στοιχεία.

  • Η Renault Sport Formula One Team έρχεται στον 5ο αγώνα της χρονιάς, ενώ βρίσκεται στην θέση στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών.
  • Ο αριθμός του μονοθεσίου του Carlos Sainz είναι το 55.
  • Στον προηγούμενο αγώνα στο Μπακού, ο Carlos Sainz πέτυχε την καλύτερη επίδοση της ομάδας κατακτώντας την θέση.
  • Στο αγώνα της προηγούμενης χρονιάς, ο Sainz κέρδισε 5 θέσεις εκκινώντας από την 12η θέση και τερματίζοντας τελικά στην 7η.
  • Κατά μέσο όρο ο Carlos Sainz στην καριέρα του στην Formula 1 κατακτά 5 πόντους ανά αγώνα στο GP της Ισπανίας.
  • Στο 55% του γύρου τα μονοθέσια οδηγούνται με πλήρη ισχύ.
  • Το fun club του Carlos Sainz βρίσκεται στην στροφή 5 της πίστας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button