NEASMS

Ποια θα είναι η ισχυρότερη Alfa Romeo παραγωγής που έχει υπάρξει ποτέ;

Αν ισχύσουν οι φήμες οι Ιταλοί θα επιβεβαιώσουν αρχές Ιουνίου την Giulia Coupe που θα  θα ανακοινώσει την Giulia Coupe που θα αποδίδει 650 άλογα!

Τον Ιούνιο ο ίδιος ο Sergio Marchionne θα αποκαλύψει τα πλάνα της Alfa Romeo και αν ισχύσουν οι φήμες τότε μία επερχόμενη Giulia Coupe θα είναι έτοιμη για να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Στόχος θα είναι η απόσπαση ενός μεριδίου από την πίστα των BMW 4 και Audi A5 και για αυτό θα υπάρχει και μια πολύ γρήγορη υβριδοποιημένη έκδοση του biturbo V6 των 2,9 λίτρων που θα φτάνει κοντά τα 650 άλογα.

Αν ισχύσει κάτι τέτοιο τότε μιλάμε για την ισχυρότερο Alfa Romeo που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία της μάρκας. Επίσης, υπάρχουν επίσης φήμες ότι δεν θα είναι μόνο τρίπορτη, αλλά θα εμφανιστεί και πεντάθυρη έκδοση στα πρότυπα του Audi A5 Sportback ή της BMW 4 Gran Coupé.

Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες για ένα SUV μεγαλύτερο από την Stelvio που θα ονομάζεται Castelia και θα έχει ως βασικό στόχο την αγορά της Κίνας και των ΗΠΑ. Όπως έχουμε γράψει πάντως κάποια στιγμή οι Ιταλοί θα πρέπει να δουν τι γίνεται και στις μικρότερες και οικονομικότερες κατηγορίες. Διότι ωραία τα μεγάλα σαλόνια αλλά πρόσβαση έχουν πολύ λίγοι και με βαθύ πορτοφόλι.

Alfa Romeo, flashback στα κουπέ χρόνια!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!