NEA

Ένα σπέσιαλ MINI κομμένο και ραμμένο για τον βασιλικό γάμο!

O γάμος του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle το ερχόμενο Σάββατο είναι και καλή ευκαιρία αφενός για να εισρεύσουν κάποια εκατομμύρια αλλά και για να παρουσιαστούν ειδικά προϊόντα από, συνήθως, βρετανικές εταιρείες.

Βρετανική εταιρεία και ας ανήκει στο γερμανικό όμιλο της BMW είναι και η Mini, η οποία παρουσίασε ένα σπέσιαλ 3θυρο μοντέλο με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, που αμέσως μετά το μυστήριο στις 19 Μαΐου θα δοθεί στην οργάνωση «Children’s HIV Association» (CHIVA). Η οποία είναι μια από αυτές που έχουν επιλεγεί από το πριγκηπικό ζεύγος και βέβαια θα το πουλήσει μέσω δημοπρασίας.

Το… νυφικό Mini έχει μια ιδιαίτερη και πολύπλοκη σχεδίαση της οροφής του, η οποία έχει γίνει στο χέρι και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται περιλαμβάνει στοιχεία από τις σημαίες της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ. Οι λεπτομέρειές του, τόσο εντός όσο και εκτός, έχουν διαμορφωθεί με τη χρήση 3D εκτυπωτή, ενώ στα ιδιαίτερα γνωρίσματά του λογίζεται και η κάλυψη των στοιχείων του από χρώμιο με ένα σκουρόχρωμο αστάρι που του προσδίδει σύμφωνα με τους σχεδιαστές του μια πιο μοντέρνα εικόνα.

Όταν ανοίγουν οι πόρτες προβάλλεται στο δρόμο μια παραλλαγή του Just Married που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το σκοπό αυτό, ενώ στο εσωτερικό και μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού υπάρχουν ανάγλυφα τα ονόματα του ζευγαριού, η ημερομηνία του γάμου, καθώς και ευχές για βίο ανθόσπαρτο, καλούς απογόνους κ.λπ. Επίσης χρησιμοποιούνται και εδώ τα χρώματα που υπάρχουν στο σχέδιο της οροφής.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!