NEA

Θα έχει το Hyundai Kona και N έκδοση;

Τον επόμενο μήνα στην χώρα μας θα λανσαριστεί το νέο Kona (τιμές αναμένονται) και ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για μια σπορ κορυφαία έκδοση…

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κόμπακτ SUV αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου στην ελληνική αγορά βάζοντας την Hyundai σε μία πολύ δημοφιλή κατηγορία. Μάλιστα, το Kona θα έχει μία πολυδιάστατη γκάμα, αφού αν ισχύσουν οι φήμες, πέρα από την ηλεκτρική έκδοση Kona EV, θα δούμε αργότερα και μία σπορ N.

Σε συνέντευξή του ο Albert Biermann, το αφεντικό του τμήματος “Ν” της Hyundai (και πρώην υπεύθυνος για τα μοντέλα της σειράς “Μ” της BMW) δήλωσε ότι ήδη δοκιμάζεται ένα γρήγορο Kona, με διαφορετική ανάρτηση, σύστημα διεύθυνσης, φρένα και άλλα μηχανικά μέρη. Ο κινητήρας που χρησιμοποιείται είναι από το i30N, και θα πρόκειται μάλλον για την μικρή εκδοχή του, με τους 250 ίππους, που θα κινεί τους εμπρός τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων.

Με το Hyundai i30N Performance στην πίστα των Μεγάρων [first drive]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!