NEA

Πολλές οι απουσίες από το σαλόνι του Παρισιού!

Μετά τις Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru και Volvo, έρχεται και η Volkswagen να ανακοινώσει πως δεν συμμετάσχει στην επερχόμενη έκθεση αρχές Οκτωβρίου!

Μάλιστα ερωτηματικό παραμένει αν η FCA θα δώσει το παρόν ή όχι στην «πληγωμένη» φετινή έκθεση του Παρισιού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις Bentley και Bugatti. Πάντως, εδώ να πούμε πως από το VW Group θα συμμετάσχουν κανονικά οι Skoda, SEAT, Audi και Porsche. Όπως και να έχει οι εκθέσεις χάνουν την λάμψη τους και την αίγλη τους, τόσο επειδή οι κατασκευαστές θεωρούν πως το κόστος συμμετοχής είναι πολύ υψηλό για την προβολή που πλέον παίρνουν από τα ψηφιακά μέσα.

Χαρακτηριστικό είναι πως και η BMW δεν θα είναι στην έκθεση του Detroit στις αρχές 2019, ίσως για να δώσει προτεραιότητα στην έκθεση ηλεκτρονικών CES όπως έκανε η Mercedes. Αξίζει να σημειωθεί πως και η Φρανκφούρτη (οι δύο εκθέσεις γίνονται κάθε δύο χρόνια) είχε πολλές απουσίες, σε αντίθεση με το σαλόνι της Γενεύης που παραμείνει σταθερό κάθε Μάρτιο με πλεονέκτημα την πιο μαζεμένη έκταση της.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!