ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Πορτογαλίας: Νίκη για τον Neuville και την Hyundai

Ο Neuville σημείωσε την 2η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και κατάφερε να πάρει κεφάλι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος…

Οι Ogier και Tanak είχαν βρεθεί εκτός διεκδίκησης βαθμών από την πρώτη μέρα (εγκατέλειψαν) και ο Neuville κινήθηκε δίχως πίεση. Μάλιστα, ο Βέλγος πήρε βαθμούς στην Power Stage. Στην 2η θέση τερμάτισε ο Eflyn Evans στο πρώτο του βάθρο για την ομάδα της Μ-Sports. Στην 3η θέση βρέθηκε ο 24χρονος και πολλά υποσχόμενος Φινλανδός Teemu Suninen, που πήρε μάλιστα και για πρώτη φορά θέση στο πόντιουμ.

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Lappi με το Τoyota Yaris WRC μετά από σκληρή μάχη με τον Sordo, ενώ πιο πίσω, έκτος τερμάτισε ο Ostberg και έβδομος ο Breen, και οι δύο με Citroen. Το άλλο Citroen με τον Meeke είχε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό ατύχημα, που όμως δεν προκάλεσε κάποια βλάβη στον οδηγό του, ο οποίος μετά από προληπτικές εξετάσεις, επανήλθε και συνέχισε στον αγώνα.

Εδώ η βαθμολογία στο πρωτάθλημα, επόμενος αγώνας στις 7-10 Ιουνίου στην Ιταλία όπου θα δούμε αν ο Neuville θα καταφέρει να διατηρήσει την πρωτοπορία του σε μία πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!