ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτη εξέλιξη σε ένα απίστευτο ατύχημα [vid]

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας στην πόλη Κolomyia στην δυτική Ουκρανία και είναι πραγματικά σοκαριστικό…

Όπως βλέπουμε ένα Fiat Doblo πηγαίνει κανονικά στον δρόμο του όταν από το πουθενά έρχεται και το εμβολίζει με δύναμη μία Mercedes. To βανάκι ανατρέπεται και πέφτει με δύναμη πάνω σε ένα Μazda που στέκεται περιμένοντας στην διασταύρωση. Ο οδηγός του van έχει πραγματικά όλη την τύχη του κόσμου, καθώς όχι μόνο πετάγεται εκτός του αυτοκινήτου του (προφανώς δεν φορούσε ζώνη) αλλά γλιτώνει και από το ενδεχόμενο να τον καταπλακώσει.

Αντί λοιπόν να συμβεί το χειρότερο, ο Ουκρανός οδηγός βγαίνει με έναν “μαγικό” τρόπο μέσα από το τζάμι, κάνει μία τούμπα και τελικά σηκώνεται όρθιος χωρίς να έχει πάθει απολύτως τίποτα. Όπως τίποτα -πέρα από το σοκ- δεν φαίνεται να έχουν πάθει και όλοι όσοι έχουν εμπλακεί στην ιστορία.

Όσες φορές και αν κάνουμε refresh είναι μάλλον δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να βγει ζωντανός από τέτοια σύγκρουση και ότι κανένας από όσους ενεπλάκησαν στο ατύχημα δεν έχει πάθει το παραμικρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button